استراتژی اسکالپ سودده
نوشته شده توسط : وبسایت گوگل فارکس

آموزش بورس بین الملل-فارکس را با سایت Googleforex.net شروع کنید...

اسکالپ (Scalp) در فارکس چیست؟

روش اسکالپ (Scalp) یک استراتژی معاملاتی است که معامله گران در این روش از 3 شرط زیر استفاده میکنند :

حجم بالای لات
مدت زمان کم
گرفتن مقدار PIP کم

روش اسکالپ (Scalp) در تایم فریمهای کوتاه مانند چارت 1 دقیقه یا 5 دقیقه ای انجام میشود . معامله گران در این روش با حجم بالای لات وارد یک پوزیشن میشوند و پس از گرفتن مقدار PIP کم در مدت زمان کم سریعا آن پوزیشن را کلوز میکنند.

همانطور که میدانیداستراتژی های اسکالپینگ زیادی در بازار وجود دارد. در این مقاله به  شرح  یک استراتژی اسکالپ با پرایس اکشن می پردازیم.  این استراتژی فارکس نیازی به دانلود اندیکاتور اسکالپ ندارد و در تایم فریم ۵ دقیقه انجام می شود و مناسب افراد اسکالپر است.

 

آموزش استراتژی اسکالپ :

جفت ارز مورد نظر در این  روش GBPUSD  می باشد.

جفت ارز : پوند دلار GBPUSD

تایم فریم : 5 دقیقه ای

بروکر پیشنهادی : بروکر آمارکتس با 20% بونوس واریزی  قابل ضرر 

 

نقطه ورود به معامله چگونه است؟

جفت ارز پوند دلار GBPUSD را در برنامه متاتریدر انتخاب کنید. تایم فریم را بر روی 5 دقیقه بگذارید. ابتدا دو خط افقی در بالا و پایین رنج حرکتی پوند دلار GBPUSD  در تایم فریم پنج دقبقه ای از ساعت یک صبح EST تا ساعت دو EST که می شود ساعت شش تا هفت صبح GMT را می کشیم. در تایم 5 دقیقه ای بازار را نگاه می کنیم و منتظر می شویم تا از رنج خارج شود. اولین کندل که به صورت کامل و بدون برخورد Breakout  را انجام داد،  شروع به معامله می کنیم.

معامله خرید  ( BUY) :

وقتی کندل بالای کانال بسته شد و اولین کندل که به صورت کامل و بدون برخورد Breakout  را انجام داد معامله خرید را انجام میدهیم.

معامله فروش (SELL) :

 وقتی کندل پایین کانال بسته شد و اولین کندل که به صورت کامل و بدون برخورد Breakout  را انجام داد معامله فروش را انجام میدهیم.

حد ضرر یا SL :

حد ضرر را میتوانیم برابر 20 پیپ انتخاب کنیم و یا اینکه صبر کنیم تا Breakout در جهت مخالف کانال صورت گیرد.

حد سود یا TP  :

برابر است با حداقل 20 پیپ .  اما می توانیم بعد از اینکه 20 پیپ در سود رفت حد ضرر را به نقطه ورود منتقل کنیم و اجازه دهیم تا بازار در سمت ما تا حدودی که انتظار داریم پیش رود.

 

مثال برای ورود به پوزیشن:

عکس زیر نشان دهنده یک موقعیت معامله فروش(SELL) میباشد. یک کندل پایین و خارج از کانال بسته شده است. اولین کندل که به صورت کامل و بدون برخورد Breakout  را انجام داده است نقطه ی ورود به معامله فروش میباشد. برای این پوزیشن میتوانیم به مقدار 20 پیپ حد ضرر قرار دهیم یا اینکه صبر کنیم اگر Breakout در جهت مخالف کانال اتفاق افتاد از پوزیشن خارج شویم. همچنین میتوانیم برابر است با حداقل 20 پیپ حد سود قرار دهیم یا اینکه صبر کنیم بعد از اینکه معامله ی ما 20 پیپ در سود رفت ؛ حد ضرر را به نقطه ورود منتقل کنیم و اجازه دهیم تا بازار در سمت ما تا مقدار بیشتری ریزش کند و سود بیشتری کسب کنیم.

 

 

شما میتوانیدبا کلیک بر روی بروکر amarkets  ثبت نام کنید و 20 درصد شارژ هدیه ی اضافی دریافت نمایید. و همچنین با دانلود رایگان متاتریدر استراتژی خود را تست کنید.

 

نکته اول :
تاثیر اسپرد در معاملات اسکالپ

هنگامی که در بازار معامله ای باز میکنیم میبایست spread  آن را بپردازیم. همانطور که میدانیم در معامله ی اسکالپ هدف و تارگت کوچک است مثلا 10 پیپ سود. حال فرض کنید بر روی جفت ارزی قصد اسکالپ دارید. اسپرد آن جفت ارز 6 پیپ است و شما قصد دارید یک معامله ی BUY باز کنید و با 10 پیپ سود خارج شوید. در این حالت معامله ی BUY شما 6 پیپ بالاتر از نقطه مدنظرتان باز میشود و شما عملا 4 پیپ تا تارگت خود فاصله دارید. بنابراین باید در انتخاب جفت ارز و نماد خود دقت کنید و نمادی را انتخاب کنید که اسپرد پایین و کمی داشته باشد. و یا حساب معاملاتی ECN و مخصوص اسکالپ در بروکرتان باز کنید تا اسپرد کمتری پرداخت نمایید.

 

نکته دوم :

در این مقاله ساده ترین استراتژی اسکالپ را به شما آموزش دادیم که میتوانید آنرا بر روی حساب دمو تست کنید تا با نکات قوت و ضعف آن آشنا شوید. همیشه این موضوع را مد نظر داشته باشید که حتی با داشتن بهترین استراتژی فارکس نیز ابتدا آنرا برای یک مدت مشخص مثلا به مدت 1 ماه برروی یک حساب دمو آزمایشی فارکس بررسی کنید . سپس در صورتی که نتیجه معاملات آن استراتژی سودده بود ، برروی حساب واقعی خود اجرا کنید .

سلب مسئولیت : بازارهای مالی دارای ریسکِ سرمایه می باشند لذا «سایت گوگل فارکس» هیچگونه مسئولیتی در خصوص سود یا زیان ناشی از استراتژی ها نـدارد.

پیشنهاد میکنیم مطلب پر طرفدار « تفاوت متاتریدر 4 و 5 » را نیز در سایت گوگل فارکس مظالعه فرمایید.





:: برچسب‌ها: آموزش بورس بین الملل , فارکس چیست , ارز دیجیتال , آموزش فارکس , گوگل فارکس ,
:: بازدید از این مطلب : 273
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 فروردين 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: